‘Smashing’72 speelt vals, nu al’


Fraude! Vals spel! Smashing’72 heeft iets wonderlijks gedaan. De enige tweede klasse poule van Amsterdam is nog maar net begonnen of het is al he-le-maal mis. Volgens de uitslagenmachine van de Nevobo hebben de Diemenaren al twee wedstrijden gespeeld, één tegen SVU en één tegen een niet bestaande tegenstander. Vermoedelijk was de foutenlast aan eigen kant zó groot dat het ook tegen het lege veld twee sets liet liggen. De uitleg dat de eigen punten dubbel zijn ingevoerd, is natuurlijk veel minder spannend.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Het was een thuiswedstrijd van SVU, weet niet wat zij hebben gedaan, maar afgelopen weekend ook t/m maandag bezig geweest om “er is een fout opgetreden, probeer opnieuw” uitslagen in te voeren.
    Leuk detail: Poules als H1C komen niet alleen bij [HO] voor en is niet uniek gemaakt. Het kan dus zo maar zijn dat je tegen een team uit Gouda hebt gespeeld!
    Gevalletje te-vroeg-gelanceerd-want-we-hebben-een-volleybalbestuurders-congres-en-dan-mot-ie-live-zijn. Denk ik.

    Tip: Hou ook je opgetelde setpunten in de gaten. Gaat nog niet goed. Bij de uitslagen wel, maar verwerking naar de stand niet. Heb een regelmaat van (totalen -20) gevonden.

  2. Best knap toch?! 😀

  3. En Albatros neemt die stand klakkeloos over op zijn website !?

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*