‘Zoeken naar de hal kost 5 punten’

Beter laat dan nooit: VCN King Software (lekker zo’n gesponsorde naam) verloor op zaterdag 12 oktober van Smashing’72 met 4-0. De meiden spelen op Nationaal Meisjes B niveau. ‘Waarom schrijven jullie daar over’ horen we je vragen.

Nou, de Diemenaren spelen de meeste thuiswedstrijden in ons honk: de Wethouder Verheijhal. En laat dat nou net één van de redenen zijn waarom het team uit Capelle a/d IJssel verloor. De eerste stress ontstond namelijk omdat de chauffeur geen Tom-Tom bij zich had. Het was zoeken naar de hal en toen die gevonden werd moesten ze nog even uitkijken naar een parkeerplek.

“De onrust die zodoende het team was binnengeslopen was in de eerste set nog niet verdwenen. Er werden veel onnodige fouten gemaakt, de service liep niet, en de passing was ronduit slecht.”

Verder zijn ze wel erg eerlijk: “In de vierde set was het gedaan met VCN King Software. Het regende onnodige fouten en van enig verweer was geen sprake.” “…” “Via de tussenstanden 13-4, 18-7, boog VCN King Software uiteindelijk met 25-8 diep het hoofd.”

De Verheijhal is prima te vinden, hier nog een filmpje, of is de hal nou echt zo moeilijk te ontdekken?


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. Albatros Clubblog

  23 oktober 2008 at 23:37

  Die ‘mannen’ van CTO dachten dat de wedstrijd om 21 uur was. Toen ze om 20:30 op het veld stonden, kwamen ze erachter dat de wedstrijd al om 19 uur was. Balen…

  Dan wordt het toch tijd dat wij alle wedstrijdprogramma’s gaan tonen, al is het maar om ervoor te zorgen dat de tegenstander op tijd is…

 2. VCN King Software was niet de enige die de hal niet kon vinden. Gisteravond hadden nota bene de mannen van CTO er ook nogal moeite mee:

  CTO 1 – Slotervaart 4: 0-4 (00-25, 00-25, 00-25, 00-25)

  Stel je nu eens voor dat wij met evenveel punten eindigen als Slotervaart, wat zo maar zou kunnen. Dan heb je grote kans dat Slotervaart promoveert vanwege een hoger puntenquotiënt en wij met lege handen staan.

  Ik weet gelijk weer waarom ik hartstochtelijk gepleit heb voor de herinvoering van de beslissingswedstrijden in Amsterdam. Helaas werd dat voorstel weggestemd door niet-Amsterdamse verenigingen.

 3. Ron

  22 oktober 2008 at 17:38

  Ja, die meiden hadden na de eerste set weg moeten gaan, of bedoelde je dat niet? 🙂

 4. Jasper

  22 oktober 2008 at 17:34

  Ik moest de eerste keer ook wel zoeken hoor. Maar als je van ver weg komt, zorg je toch gewoon dat je eerder weggaat…

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*