Wethouder Verheijhal langer dicht

Dat was de welgetelde vakantie van 1 minuut. We krijgen namelijk Breaking news binnen: de hal blijft nog zeker een week langer dicht dan dat wij gehoopt hadden. Volgende week worden de wedstrijden namelijk ook verzet. Albatros heeft dus maandag weer geen training. Wie gaat er mee het park in? Of nog maar een avond kijken naar het filmpje van de laatste training.

Vermoedelijk is de telefoonlijn nog niet klaar of is de brandweer nog niet geweest. Stadsdeel kom er maar in. Waar ligt het nou weer aan? Het bericht op de site van het stadsdeel over de ingebruikname van de hal is verdwenen. De link is dood en verwijst naar de homepage. Goh.

UPDATE: Zoals te lezen is bij de reacties: Je kunt een bestand downloaden met alle wijzigingen. Zowel de tijden als de dagen zijn anders!


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. De man die over de vergunningen gaat is op vakantie. Aan een plaatsvervanger hebben ze even niet gedacht. In de Verheij is alles klaar. Het hangt dus inmiddels wel op de procedure, want technisch is alles nu eindelijk wel in orde.

 2. @Marcel: welnee, die gaan dan zowel dinsdag als woensdag naar Diemen 😉

  Hoe dan ook, het is BEO’s probleem want die wilden de wedstrijd verplaatsen.

 3. @Jan wbt de te verplaatsen wedstrijd: Dat ligt eraan… Als we die week ook niet de Verheij in kunnen gaan de pd-wedstrijden van woensdag misschien naar dinsdag

 4. @Breyten en Luuk: jullie zaaldienst-dienst verschuift naar de Blauwwit, vernam ik net van Manna. Als de UvO site niet zo gruwelijk traag was (op dit moment) had ik het daar ook gezet.

  @Luuk: toch maar een lift bij Jaap vragen

 5. Ze zijn vast en zeker extra parkeerplaatsen aan het maken…

 6. @Breyten: die gaat dus ook niet door. Net zoals die van ons op 8 mei.

  En voor Marcel en H4: die wedstrijd tegen BEO wordt nog verplaatst naar dinsdag 13 mei, 19:00h, ver weg in de polder.

 7. @Marcel, hoe zit dat dan met de zaaldienst die wij (UvO H3) oorspronkelikj hadden in de Verhey? Of moeten we daarvoor niet bij jou zijn? 😉

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*