Hoe we ervoor staan, staan we ervoor

De oudste jeugd is al uitgespeeld (Jeugd 1: 2e, VonoTros: 3e, Jeugd 2: 4e, Jeugd 3: 2e, Jeugd 4: 3e plaats). De CMV’teams 12 t/m 9 spelen zaterdag nog een toernooi. Bij de senioren staat Heren 4 op de enerlaatste plaats in de zesde klasse, Heren 3 speelt helaas een degradatiewedstrijd. Heren 2 is al zeker van een tweede plek, maar…

Het team gaat donderdag stunten tegen VCW om het kampioenschap, een 0-4 overwinning wordt het. Heren 1 staat tweede en speelt nog één wedstrijd om die positie vast te houden. Dames 3 heeft donderdag nog één wedstrijd om degradatie te voorkomen. De voorspelling is dat dat wel lukt. Dames 2 wordt de dag erna, op vrijdag kampioen in de vierde klasse. Tot slot Dames 1, dat team speelt een jaar competitie en is nu zo’n beetje halverwege en staat op de 8ste plek, van de 12. Gaat dus prima allemaal.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. Op de site van de Nevobo staat de uitslag (en de datum en de plaats) van de wedstrijd H3-SmashingH3 fout vermeld (2-3). Voor ons maakt het weinig uit, maar voor Smashing wel!

 2. Klopt, we worden geen kampioen meer, dat wordt of zeeslag of waterland, maar dit betekent wel dat we PD mogen spelen omdat we gegarandeerd tweede worden!

  Bedankt 🙂

 3. Er is weinig door te zetten. Ze zijn al uitgespeeld. Game over.

 4. Albatros Clubblog

  15 december 2009 at 19:19

  We geloven in het doorzettingsvermogen van SVU. In elk geval de tweede plek!

 5. Kampioen zijn ze nog niet…

 6. Albatros Clubblog

  15 december 2009 at 19:11

  Ja, Albatros won met 3-2. De wedstrijd werd gisteren gespeeld. Zaterdag was Smashing bezig met cadeautjes uitpakken… Dus: gefeliciteerd David, met het kampioenschap :-).

 7. Heeft Heren 3 al gespeeld tegen Smashing? Het duurt namelijk erg lang voor die uitslag op de site komt…

 8. H4 drost massaal in zicht van het zinkende schip. Ze gaan naar foebal. Hebben we ergens nog wat 20-jarige jeugdspelers op de plank liggen?

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*