‘Hoe we ervoor staan, staan we ervoor’

Het najaar seizoen is bijna voorbij. Alleen Dames 1 met een jaar competitie is nog volop bezig. Met 19 punten uit negen wedstrijden staat het team bovenaan in de onderste helft. Het eerste Herenteam mag de graffiti weer pakken, dit seizoen worden de mannen tweede of derde in de tweede klasse.

Goed nieuws komt ook van de jeugdafdeling die het afgelopen halfjaar immens gegroeid is. Albatros Jeugd 1 heeft tegen nummer 2, KVA, nog maar één set nodig om de kampioensbal te winnen.

De selectie van Dames 2 is op twee uitzonderingen na helemaal vernieuwd. Handhaven in de derde klasse lukte nog even niet. Het team gaat in januari extra trainen om er weer bovenop te komen. Dat is de goede houding dames!

Het laagst spelende seniorenteam van Albatros (Heren 4) brengt ook goed nieuws: Woensdag is een 3-2 overwinning op UvO genoeg om tweede te worden en daarmee direct te promoveren. (@ UvO: biertje iemand?).

Voor Heren 3 breken nog even spannende tijden aan, het team maakt een goede kans om veilig te blijven staan in de vijfde klasse. Winst op de nummer één is daarvoor wel handig… Vonotros wordt dit seizoen nog geen kampioen.

Heren 2 speelt nog tegen de kampioen en heeft ook nog wat punten nodig. Jeugd 2 speelde voor het eerst op een zeven meter veld en eindigde onderaan. Wel volleybalde het team al veel in drieën en dat is winst voor later.

Voor Dames 3 is er nog de mogelijkheid om zich te handhaven in de vijfde klasse. Winst tegen de Brandweer is dan noodzaak. En laat dat nou best lastig zijn… wordt vervolgd.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Shit, hadden we nou dat biertje maar aangenomen 😛

    Gefeliciteerd H4!

  2. Albatros Clubblog

    7 december 2008 at 12:58

    Die wachten totdat de uitslagen ooit online worden ingevoerd… maar ondertussen kunnen we alvast melden dat ze heel leuk spelen!

  3. En hoe ging het met Jeugd 4, 5, 6, 7, 8 en 9?

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*