SVU wil wereldrecord weer terug

De studenten van SVU willen het wereldrecord volleybal terug voor de langste wedstrijd. In 2008 speelde de vereniging aangevuld met Jan-Frank (toen UvO), Bas (ex-vogel) en Rik nog een wedstrijd waarbij er zestig uur gespeeld werd. Het record werd later verbroken door een club uit Hongarije. Na een wedstrijd van 85, (vijfentachtig! #hoedan) uur moet het record weer terug in Nederlandse handen zijn. De ervaring van drie jaar terug komt goed van pas. Wellicht niet bloedfanatiek beginnen met 1-5? De nieuwe recordpoging vindt plaats van 27 tot en met 30 december 2011. Hopelijk halen ze dit keer het Guinnessboek met het juiste uren-aantal. Succes!


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. David (SVU Volleybal recordcie)

  5 oktober 2011 at 15:07

  Inderdaad, we kijken eerst of er genoeg eigen leden willen spelen, maar we gaan hoe dan ook met 24 beginnen, dus wil je mee doen dan kun je een mailtje sturen naar record@svuvolleybal.nl!

  Naast spelers zoeken we uiteraard ook scheidsrechters, getuigen en andere vrijwilligers, dus je hulp is sowieso heel erg welkom!

 2. Fanatieke volleyballer

  5 oktober 2011 at 14:38

  Waar kan je je hiervoor opgeven?

  • Albatros Clubblog

   5 oktober 2011 at 14:40

   Eerst lid worden van SVU :-).

   • Fanatieke volleyballer

    5 oktober 2011 at 14:41

    Maar ik kan mij herinneren dat Rik dat op dat moment niet was šŸ˜‰

    • Albatros Clubblog

     5 oktober 2011 at 14:44

     Klopt, maar toen konden ze zelf niet genoeg spelers vinden. De verwachting is dat het nu wel lukt. Maar hou svuvolleybal.nl in de gaten. Of meld je alvast aan via record@svuvolleybal.nl, nooit gesmasht is altijd mis.

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*