Wie de prognoses gelooft, kan woensdag op slechts vier overwinningen rekenen. In totaal spelen zeven van de negen seniorenteams woensdag in de Verheijhal. Welke zijn dat en wie gaat er volgens de prognose van de Nevobo winnen?

Foutje?
Heren 3 staat bovenaan en speelt tegen de studenten van US (nummer 4), de voorspelling is 3-2 winst, wordt vast 3-1 of 4-0. Dames 4 staat derde en speelt tegen de nummer één. Het belooft een kraker te worden tegen VVA: 2-3, verlies? Het zal een foutje zijn. De nummer 5 en 6, dat zijn Zeeslag en Dames 2, ook hier een foutje in de prognose: wederom een vijfsetter met slechte afloop verwacht.

Geen wedstrijd gewonnen
Ook de nummer vijf tegen zes bij Dames 3 tegen CTO 1. Vorig jaar wonnen onze vrouwen nog het kampioenschap (de beelden) van de vrouwen uit Duivendrecht en ook dit jaar wisten de vogels de uitwedstrijd met 1-3 te pakken. Ook woensdag een 3-1 op het scorebord? VCW heeft nog geen wedstrijd gewonnen, uit pakten onze mannen van Heren 2 0-4 winst, thuis worden dezelfde getallen verwacht. Afgelopen vrijdag speelden ze nog een mooie wedstrijd tegen de nummer 1, net 2-3 verlies.

Vijfsetter
Een lange avond schijnt het te worden voor Heren 5, de mannen spelen vermoedelijk een vijfsetter tegen de Cavia’s, die overigens voor ons voordeling uitvalt. We rekenen echter gewoon op een 3-1 overwinning. Heren 1 zag Smashing, de nummer 1, winnen van het onderste team waardoor de achterstand nog maar één punt is. Het eerdere verlies in Diemen moet nog worden rechtgezet, de prognose van 2-3 wordt dan ook naar alle waarschijnlijkheid kapot gesmasht.

Foto’s
Onze huisfotograaf René Jansen is erbij om foto’s te maken. Als lid van VCW heeft hij tijd om verslag te doen van de zeven échte thuiswedstrijden.