jose
De heks van het Halloweenfeest bespreekt al vijftien jaar de teamindelingen van de dames van Albatros, overigens zonder bezemsteel. José, Dames TC-lid: “We hebben vele jaren vergaderd in de oude Verheijhal.” Het aantal contactmomenten is in de nieuwe hal alleen maar toegenomen. 

Taken
Vroeger vergaderde de TC twee keer per jaar, tegenwoordig is er wekelijks contact tussen de TC-leden. “Kerntaken: het samenstellen van de damesteams samen met alle teamafgevaardigden (TC) en in overleg met coaches/trainers; opvangen van nieuwe leden; aanspreekpunt voor teamleden over trainingen/coaches/ teams etc. enquêtes uitsturen, verwerken en terugkoppelen; informeren trainer/coaches over functioneren beleving leden; persoonlijk informeren van leden over teamsamenstelling.”

Puzzel
“Ik zie graag een ieder die een leuk potje volley wil spelen op zijn plek in een team. Dat is ook immers mijn persoonlijke doel bij Albatros. Het is een uitdaging om de puzzel rond te krijgen: iedereen happy te zien en de teams passend op niveau, positie en persoonlijkheden. Want ik ben van mening dat een team niet alleen bestaat uit/ samen gesteld kan worden op sterkte, maar ook een team click’ moet hebben om zo tot de beste teamprestatie te komen. Met zes goeie individuen ben je nog geen goed team! Uiteraard kun je niet altijd iedereen blij maken, maar dat is wel het streven. Dat maakt de functie afwisselend en uitdagend. En laat de TC nou ook nog eens uit fijne en leuke meiden bestaan: open, eerlijk, kortom geen straf om mee samen te werken.”

Dit artikel maakt deel uit van de serie: ‘Wat doet een…?‘. Over leden die door hun inzet extra belangrijk zijn voor de vereniging.

Meer berichten van de serie ‘Wat doet een…?’