Haar lievelingsdier is de¬†leafy seadragon, verder houdt ze van buitenspelen, muziek luisteren en natuurlijk volleyballen. Laura is in mei 2012 begonnen als penningmeester van Albatros. “Ik zorg dat alle leden van Albatros hun contributie betalen en ik zorg dat alle rekeningen voor de club betaald worden, bijvoorbeeld voor de huur van de sporthal en de Nevobo.” Veel liever eet¬†de speelster van Dames 1 pannenkoeken met spek en stroop. Nog meer liefde heeft ze voor de zee.¬†“Ik heb twee vissen en een zeeotterknuffel.”

Artis
“Een teamgenootje van mij had het al drie jaar gedaan en ik heb aangeboden het penningmeesterschap van haar over te nemen.” Rekeningen betalen is niet echt het ding van Laura. “Het is leuk om deel uit maken van het bestuur en na te denken over hoe we samen de vereniging leuker en beter kunnen maken voor iedereen. Penningmeester zijn op zichzelf, is eigenlijk niet leuk, dat doe ik omdat anders niemand anders het doet. Als ik later groot ben wil ik in het aquarium van Artis werken.”

seadragon

Een leafy seadragon.

Dit artikel maakt deel uit van de serie: ‘Wat doet een…?‘. Over leden die door hun inzet extra belangrijk zijn voor de vereniging.

Meer berichten van de serie ‘Wat doet een…?’