Kier
Binnenkort bereikt hij de respectabele leeftijd van 64 en is daarmee overigens niet het oudste lid van Albatros, maar zeker wel één van de fanatiekste. De functies van Kier binnen de club lijken met de tijd ook alleen maar toe te nemen.

“Sinds 2011 ben ik co√∂rdinator of zo van de Heren TC, maar afgelopen jaar begon het pas serieus te worden. Toen Rik me vroeg om dat te gaan doen, wist ik niet meer dan dat de TC een rol speelde in het maken van de teamindeling voor elk seizoen. De voorafgaande¬†jaren veranderde er steeds maar weinig bij de herenteams en kostte het maken van een teamindeling niet zo veel moeite. Maar op verzoek van het bestuur en ge√Įnspireerd door het voorbeeld van de Dames TC, hebben we aan het eind van het afgelopen seizoen geprobeerd serieus teamsamenstellingen te maken die allereerst gebaseerd zijn op spel-kwaliteit van de beschikbare spelers. Ook hebben we het bestuur een stel vragen voorgelegd over de rol en verantwoordelijkheden van de TC binnen Albatros, waar we het komend seizoen wel verder over zullen praten.”

Lekker en veel
Eigenlijk wil ik alleen maar lekker en veel volleyballen ‚Äď wedstrijden en trainen ‚Äď maar ik doe er nu ook dus de TC bij, veel wedstrijden fluiten, aanvoerder van een team zijn (al jaren) √®n wat coachen. Tot nu toe alleen maar helpen bij de jeugdtraining, maar het komend seizoen ga ik met Sevgi samen de Jeugd 2 coachen. Spannend. Oh ja, ik organiseer ook nog elke maand de deelname van √©√©n of meer Albatros-teams aan het Arena toernooi. Zoals gezegd, eigenlijk wil ik alleen maar ballen, maar ik vind Albatros een leuke club met een goede, open sfeer, veel mensen die zich inzetten en heel actief met de jeugd. En daardoor alleszins de moeite waard om me wat meer voor in te zetten!”

Dit artikel maakt deel uit van de serie: ‘Wat doet een…?‘. Over leden die door hun inzet extra belangrijk zijn voor de vereniging.

Meer berichten van de serie ‘Wat doet een…?’