René H. maakt niet alleen een matchpoint als hij met een blessure toch moet spelen met Heren 1, hij verzorgt als secretaris van de vereniging ook belangrijke administratieve klussen. Achttien (18!) jaar geleden is hij aan deze klus begonnen. 

Foto’s
“De voornaamste taak is ervoor te zorgen dat iedereen is ingeschreven bij de Nevobo, zodat je mag volleyballen. Hierbij hoort ook het toekennen van een rugnummer en het maken van een foto voor de spelerskaart. De leden die stoppen worden uitgeschreven. Aan het begin van het seizoen is wat drukker. Dan moeten de teamopgaven gedaan worden. Daarnaast assisteer ik bij wedstrijdwijzigingen en (bestuurs)vergaderingen.”

Boodschappentas
“Ik heb deze functie overgenomen van Arno Schrauwers. Toen was alles nog papierwerk. Op een avond ben ik bij Arno op bezoek geweest en kreeg een grote boodschappentas mee vol met dossiers. Gelukkig is tegenwoordig heel veel geautomatiseerd, zodat de meeste handelingen snel uitgevoerd kunnen worden.”

Contact
“Het leuke van deze functie is dat je contact hebt met alle Albatrossers. Ook vind ik het fijn om een vrijwilligersfunctie voor deze mooie vereniging te kunnen uitoefenen.”

<em>Dit artikel maakt deel uit van de serie: ‘<a href=”/wp-content/?tag=wat-doet-een”>Wat doet een…?</a>’. Over leden die door hun inzet extra belangrijk zijn voor de vereniging.</em>
<blockquote><strong>Meer berichten van de serie ‘Wat doet een…?'</strong>
<code>

</code></blockquote>