Mascotte SVU helpt Albatros aan winst

De mascotte van SVU, een beer met een T-shirt waar Amsterdam op staat, heeft donderdagavond SVU niet de winst bezorgd. Heren 4 won de wedstrijd met 2-3. Dankje beer, zonder jouw gebrek aan inspiratie was het niet gelukt!

Heren 2 won met 1-3 van de studentenvereniging. Het team speelde zeer aardig. Het grote pluspunt was dat de ploeg voor elkaar door het vuur ging. Met hard werken sleepten ze de vier punten binnen. Goed jongens, jullie hebben Rik eigenlijk ook helemaal niet nodig in de strijd om het kampioenschap.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. Excuus, excuus. Het is inderdaad geen midlife-crisis. Het is meer de angst voor het pensioen, gezien het feit dat ASVU in 1945 is ontstaan.

 2. midlife-crisis gaat wel wat ver he… we zijn nog maar studentjes. Ik ben zelfs pas lid vanaf het SVU tijdperk…

 3. Ach, waarom zou ik meehelpen aan het oplossen van jullie midlife-crisis? Die kom je heus niet te boven door een A te laten vallen.

  Ennuh, Kir, wil je van mijn commentaar afblijven s.v.p.

 4. ASVU kan echt niet meer hoor 🙂

  En als dan toch onze beer misbruikt wordt, noem hem dan in ieder geval Friedrich, de naam die hij draagt sinds ons Berlijnse weekendje!

 5. @Jan: en wij verliezen weer van CTO — Het is een beetje bizar bij ons in de poule.

 6. Denk je BEO een pleziertje te doen door met 3-2 van ASVU te winnen, verliezen ze zelfs met 4-0 van Xenon. Die lui daar in de polder willen zeker geen kampioen worden 😉

  Edit: ASVU? Laat die studenten het maar niet horen…

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*